Ново

Хидрофорна помпа DAB KIT 2 ESYBOX +ESYTWIN


4089.00 лв.
Код на продукта: DAB KIT 2 ESYBOX +ESYTWIN
Производител: DAB-ITALY

Описание

Автоматична самозасмукваща станция за налягане  с честотно управление DAB KIT 2 ESYBOX +ESYTWIN, създадена е специално за индивидуални водни системи и малки земеделски единици.

Предимства:автоматично повишаване на налягането на самозасмукващата станция  DAB KIT 2 ESYBOX +ESYTWIN
многостъпална самозасмукваща помпа (способност да засмуква от дълбочина до 8 метра);
С водно охлаждане на двигателя (без вентилатори);
Вграден 2-литров резервоар за високо налягане (одобрен и за питейна вода);
Датчик за налягане, сензор на водния поток, спирателен вентил-възвратен клапан;
Електронната инверторна система с безжична връзка (помпата изразходва толкова енергия, колкото е необходимо);
Подходяща за жилища с висока степен на звукоизолация;
Антивибрационни опори;
Контрол интерфейс с LCD дисплей;

Хидравлично тяло - технополимер, работно колело и дифузер - технополимер, ротор - неръждаема стомана, запечатване - от EPDM.

Характеристики: двигателят е оборудван с електронна система за контрол с вградени сензори за налягане и дебит. Има вградена защита срещу "сухо" протичане на работния режим и претоварване на системата.

Налице е възможност за комбиниране на две помпи в помпената станция като взаимодействието между тях се осъществява чрез включен Wi-Fi.

Хоризонтално или вертикално, на проветриво място или в мазето, всеки тип инсталация ще бъде напълно подходящ за оптимално използване e.sybox, което ще доведе до намаляване на разходите с поне 30% в сравнение с всяка друга конвенционална система.

Всеки детайл на  DAB KIT 2 ESYBOX +ESYTWIN е предназначен да осигурява високо ниво на комфорт, който поставя нови стандарти. Просто включете e.sybox в контакта и ще получите необходимото количество вода, когато това е необходимо. Шумът се абсорбира от добрата звукоизолация на корпуса и вибрациите са сведени до минимум благодарение на антивибрационните крачета. система работа почти безшумно само 45db, когато се използва правилно.