Програматор ESP - RZX


Код на продукта: RZX
Производител: RAIN BIRD
МОДЕЛ

Описание

4, 6 или 8 станции програматор за жилищни и малки обществени площи

Популярната серия програматори на Rain Bird ESP е допълнена с нов продукт, за да се осигури възможност на инсталаторите да ползват програматор за жилищни и малки обществени приложения.

Програматорът ESP-RZX позволява настройка по зони, която е по-лесна за разбиране от неопитни потребители. На разположение са модели с 4, 6 или 8 станции.

Програматорът ESP-RZX предоставя гъвкави възможности за програмиране, които го правят идеален за широк спектър от приложения, включително жилищни и малки обществени поливни системи.

Лесен за употреба

Програматорът ESP-RZX е разработен, като продукт лесен за употреба. Програмирането по станции позволява независима настройка на всеки клапан; не се налага обясняване на процеса на "програмиране" на крайните потребители, на практика елиминира обратните обаждания за неточности при програмиране. Големият LCD екран показва всички стъпки на програмиране за всяка зона по едно и също време. На базата на удобния графичен интерфейс лесно се обясняват и представят възможностите на програматора.