Ново

миксери за торене


Код на продукта: mics

Описание

Системите за торене AZUD QGROW са специално проектирани да обхванат голям спектър на приложение ,като осигуряват голям диапазон от дебити .

Подходящи са за всякакъв вид културни и напоителни системи:

                                 оранжерийно или полско производство, почвени или хидропонни култури.

Дизайнът на AZUD QGROW е прост, надежден и здрав. Лесната му употреба и инсталиране прави AZUD QGROW идеалното решение за ситуации, изискващи всеобхватен продукт, който е устойчив и бърз за инсталиране и пускане в експлоатация, с дозиране на торове и  киселини.

Торосмесителите  AZUD QGROW са изградени върху конструкции от неръждаема стомана.

Оптимизацията на торовете и отговорното и ефективно използване на водата за напояване е предизвикателството на настоящото селско стопанство. AZUD QGROW е оборудване за торене, което прилага подходящото количество вода и торове към културата в оптимално време и по хомогенен начин, постигайки увеличение на производството и качеството на културите както в средни стопанства като оранжерийни, така и ферми на открито, почвени или хидропонни култури, разсадници, капково напояване и разпръсквачи. Всичко това може да се контролира от вашия смартфон.

Точността на дозата на торът и киселината или основата за стабилен контрол на рН и ЕС се постига чрез инжектори тип Вентури, които изпълняват работата си без движещи се части.