Резервоар за вода PANETTONE


Код на продукта: 863578
МОДЕЛ

Описание

 
Модел Обем Диаметър (см) Височина (см) Диаметър на капака (см) Вход Изход Преливник
P500 538 л. 100 80 22 3/4" 3/4" -
P1000 1040 л. 120 105 30 1" 1" 3/4"
P2000 2075 л. 150 133 40 1" 1" 3/4"
P3000 3105 л. 183 135 40 1" 1" 3/4"
P5000 4905 л. 225 135 40 1" " 1"
P7500 7800 225 210 40 1" " 1"