Резервоар за вода SOTTOSCALA


Код на продукта: 5793578
МОДЕЛ

Описание

Модел Обем Дължина (см) Широчина (см) Височина (см) Диаметър на капака (см) Вход Изход Преливник
ST 300 300 л. 160 50 42 19,5 - 1" 3/4"
SS 500 500 л. 133 76 80 19,5 - 1" 3/4"